Dobro došli

Dobro došli na web Auto-moto karting kluba Cobra iz Virovitice.

Formula 1

Formula 1 - sezona 2019.

Zadnja utrka Velika nagrada Kine (14.04.2019.)

1. Lewis Hamilton
2. Valtteri Bottas
3. Sebastian Vettel
4. Max Verstappen
5. Charles Leclerc

Poredak vozača
1. Lewis Hamilton 68
2. Valtteri Bottas 62
3. Max Verstappen 39
4. Sebastian Vettel 37
5. Charles Leclerc 36

Poredak konstruktora
1. Mercedes 130
2. Ferrari 73
3. Red Bull Racing Honda 52
4. Renault 12
5. Alfa Romeo Racing Ferrari 12

Slijedeća utrka Velika nagrada Azerbajdžana (28.04.2019.)

Novosti

Cobra preuzela vodstvo u Prvenstvu Hrvatske u kartingu

Cobra preuzela vodstvo u Prvenstvu Hrvatske u kartingu

U nedelju, 17. lipnja 2012. godine u Virovitici je održano treće ovogodišnje natjecanje Prvenstva Hrvatske u kartingu pod nazivom 7. Nagrada Virovitice 2012. na kojem je prisustvovalo 40-tak vozača, 9 klubova i 3 tima iz cijele Hrvatske.
Još uvijek aktualni najbolji organizator natjecanja, nagrađen Zlatnom plaketom Hrvatskog Auto i Karting Saveza - Auto-moto karting klub Cobra Virovitica i ovaj put se pobrinuo za pravi oktanski spektakl koji je u nedjelju ponudio brojne utrke pune iznaneđenja koje su brojni Virovitičani gledali od prve do posljednje minute.
Najzanimljivije utrke su bile u klasi 2 - MINIKART te u klasi KZ2 u kojima ovog puta Virovitičani nisu imali milosti za svoje suparnike te su ih doslovno pomeli i odnijeli pobjede u obje utrke. U klasi 2 - MINIKART dvostruku pobjedu je ostvario Damian Sekulić, te u klasi KZ 2 Filip Romić, obojica aktualni prvaci prošlogodišnjeg prvenstva kojima još samo malo fali da potvrde i ovogodišnji naslov u svojim klasama.
Virovitičani imaju i svoj tim  Racing Team Romić koji isto tako vrijedno skuplja bodove i trenutno je na drugom mjestu u poretku timova.
U HAKS-ovom kupu u klasi Rotax, virovitički klub je imao dva vozača Marina Posavca i Luku Buzu, u kojoj je bilo neizvjesno do samoga kraja te je na podjeli pehara u klasi KUP ROTAX na drugom mjestu zasluženo slavio naš vozač Marin Posavec a na trećem, opet virovitički vozač Luka Buzo.
Najzanimljivija vijest poslije nedjeljnje utrke, treće u nizu ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u kartingu je ta da je trenutno u poretku klubova upravo naša COBRA vodeći klub u Prvenstvu Hrvatske te da ozbiljno krećemo u osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka Prvenstva Hrvatske u kartingu.

Print