Novosti
Cobra preuzela vodstvo u Prvenstvu Hrvatske u kartingu

U nedelju, 17. lipnja 2012. godine u Virovitici je održano treće ovogodišnje natjecanje Prvenstva Hrvatske u kartingu pod nazivom 7. Nagrada Virovitice 2012. na kojem je prisustvovalo 40-tak vozača, 9 klubova i 3 tima iz cijele Hrvatske.
Još uvijek aktualni najbolji organizator natjecanja, nagrađen Zlatnom plaketom Hrvatskog Auto i Karting Saveza - Auto-moto karting klub Cobra Virovitica i ovaj put se pobrinuo za pravi oktanski spektakl koji je u nedjelju ponudio brojne utrke pune iznaneđenja koje su brojni Virovitičani gledali od prve do posljednje minute.
Najzanimljivije utrke su bile u klasi 2 - MINIKART te u klasi KZ2 u kojima ovog puta Virovitičani nisu imali milosti za svoje suparnike te su ih doslovno pomeli i odnijeli pobjede u obje utrke. U klasi 2 - MINIKART dvostruku pobjedu je ostvario Damian Sekulić, te u klasi KZ 2 Filip Romić, obojica aktualni prvaci prošlogodišnjeg prvenstva kojima još samo malo fali da potvrde i ovogodišnji naslov u svojim klasama.
Virovitičani imaju i svoj tim  Racing Team Romić koji isto tako vrijedno skuplja bodove i trenutno je na drugom mjestu u poretku timova.
U HAKS-ovom kupu u klasi Rotax, virovitički klub je imao dva vozača Marina Posavca i Luku Buzu, u kojoj je bilo neizvjesno do samoga kraja te je na podjeli pehara u klasi KUP ROTAX na drugom mjestu zasluženo slavio naš vozač Marin Posavec a na trećem, opet virovitički vozač Luka Buzo.
Najzanimljivija vijest poslije nedjeljnje utrke, treće u nizu ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u kartingu je ta da je trenutno u poretku klubova upravo naša COBRA vodeći klub u Prvenstvu Hrvatske te da ozbiljno krećemo u osvajanje ovogodišnjeg naslova prvaka Prvenstva Hrvatske u kartingu.

AMKK Cobra
19.06.2012.