Novosti
Cobra ponovno druga

U subotu, 5.5.2012. godine u Novom Marofu održano je drugo natjecanje u karting športu pod nazivom 2. Nagrada OKŠ-a 2012. koje se bodovalo za Prvenstvo Hrvatske u kartingu.

Na natjecanju u konkurenciji 11 klubova nastupio je i virovitički karting klub Cobra sa sedam vozača koji su opet osvojili vrijedne bodove za virovitički klub koji je na kraju natjecanja opet završio na 2. mjestu u klupskom poretku.

Pobjedama u obje utrke Filip Romić i Damian Sekulić ozbiljno su najavili obranu prošlogodišnjih naslova prvaka države te su nakon drugog natjecanja ozbiljno odmakli u bodovnoj razlici pred svojim rivalima koje željno dočekuju u Virovitici 17. lipnja kada je na rasporedu treće natjecanje PH u kartingu.

Osim Filipa i Damiana, na subotnjem natjecanju nastupili su još Dorian Vargović u klasi 2 koji je osvojio 10. mjesto, Siniša Mišić u klasi 4 koji je osvojio 7. mjesto.

Novitet na ovoj utrci je bilo aktiviranje HAKS-ovog Kupa u klasi Rotax u kojem je virovitički karting klub imao dva predstavnika. Novi vozač Cobre Luka Buzo je osvojio odlično 2. mjesto te Marin Posavec 4. mjesto od ukupno 6 vozača.
Nastavak Prvenstva Hrvatske u kartingu je na rasporedu 17. lipnja 2012. godine na karting stazi COBRA VIROVITICA gdje će se održati 7. Nagrada Virovitice 2012. godine na kojoj se očekuje rekordan broj vozača ove sezone jer se pokazalo da su Virovitičani dobar domaćin kojima se kartingaši uvijek odazovu u najvećem broju.

I za kraj, drage naše Virovitičanke i Virovitičani, dođite u što većem broju i bodrite Cobru na putu do što boljih rezultata.

AMKK Cobra
07.05.2012.