Novosti
Foto natječaj

U cilju popularizacije domaćeg autosporta i sportske fotografije tp auto-sport je pokrenuo natječaj za izbor najboljih fotografija sa temom „Hrvatski auto i karting sport u sezoni 2009".

Temu će zadovoljiti fotografije fotografa amatera sa bilo koje domaće utrke (sve discipline, uključujući drift i streetrace). Fotografije je potrebno poslati e-mailom na adresu redakcija@tpautosport.com sa naznakom za foto natječaj. Fotografije moraju biti smanjene na širinu slike 720 px i ne smiju biti veće od 500 KB. Svaki autor može poslati više fotografija, sa više utrka, a broj fotografija po autoru ograničen je na 10.

Natječaj je otvoren do kraja godine, odnosno 31.12.2009. Iz pristiglih fotografija mjesečno će se birati jedna ili više njih koje će ući u izbor za autosport fotografiju sezone 2009.

Svaki autor koji se želi natjecati uz fotografije u e-mailu obavezno mora dostaviti:

  • ime i prezime
  • broj mobitela
  • naziv utrke
  • model foto aparata

Autori najboljih fotografija bit će nagrađeni od strane sponzora natječaja, a više o nagradama objaviti ćemo za nekoliko dana. Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail redakcije, a pristigle fotografije i detalji o natječaju bit će dostupne u kategoriji foto natječaj 2009 .

 

Vanja Margetić
18.08.2009.