Dobro došli

Dobro došli na web Auto-moto karting kluba Cobra iz Virovitice.

Formula 1

Formula 1 - sezona 2019.

Zadnja utrka Velika nagrada Kine (14.04.2019.)

1. Lewis Hamilton
2. Valtteri Bottas
3. Sebastian Vettel
4. Max Verstappen
5. Charles Leclerc

Poredak vozača
1. Lewis Hamilton 68
2. Valtteri Bottas 62
3. Max Verstappen 39
4. Sebastian Vettel 37
5. Charles Leclerc 36

Poredak konstruktora
1. Mercedes 130
2. Ferrari 73
3. Red Bull Racing Honda 52
4. Renault 12
5. Alfa Romeo Racing Ferrari 12

Slijedeća utrka Velika nagrada Azerbajdžana (28.04.2019.)

Novosti

Visoki plasman Cobre na početku sezone

Proteklog vikenda u Ptuju, u Republici Sloveniji, na karting stazi Slovenja Vas, održano je natjecanje u karting sportu koje se bodovalo za FIA Centralnu Europsku zonu, Prvenstvo Republike Hrvatske, Prvenstvo Republike Srbije i za slovenski Sportstil Cup.

Ovom utrkom službeno je otvorena karting sezona u Hrvatskoj. Na natjecanju koje je organizirao Odbor za karting sport HAKS-a nastupilo je 79 vozača iz cijele regije a među njima i dva vozača Auto moto karting kluba “Cobra” iz Virovitice koji su svojim odličnim vožnjama klubu donijeli visoki plasman na početku sezone.

Nikola Samaržija je nastupio u dvije klase (KZ2 i KZ2 Master) te svojim odličnim vožnjama osvojio ukupno dva prva i dva treća mjesta, dok je drugi vozač David Ricov osvojio jedno četvrto mjesto iz druge utrke jer je na prvoj utrci odustao zbog kvara na motoru.

Neizostavni dio svakog karting natjecanja u regiji i sad nije zaobišao virovitički klub na kojem su osim vozača, svoj doprinos na najodgovornijim funkcijama na natjecanju dali i dva virovitička suca, Mario Moslavac – predsjednik sportske komisije i Mihael Kin – pomoćnik direktora natjecanja.

Sljedeće natjecanje zakazano je u svibnju u Beogradu (Srbija), na kojemu virovitički kartingaši ponovno očekuju odlične rezultate.

 

Print