Dobro došli

Dobro došli na web Auto-moto karting kluba Cobra iz Virovitice.

Formula 1

Formula 1 - sezona 2019.

Zadnja utrka Velika nagrada Kine (14.04.2019.)

1. Lewis Hamilton
2. Valtteri Bottas
3. Sebastian Vettel
4. Max Verstappen
5. Charles Leclerc

Poredak vozača
1. Lewis Hamilton 68
2. Valtteri Bottas 62
3. Max Verstappen 39
4. Sebastian Vettel 37
5. Charles Leclerc 36

Poredak konstruktora
1. Mercedes 130
2. Ferrari 73
3. Red Bull Racing Honda 52
4. Renault 12
5. Alfa Romeo Racing Ferrari 12

Slijedeća utrka Velika nagrada Azerbajdžana (28.04.2019.)

Novosti

2 medalje i 6 pehara ! Prvo mjesto u poretku klubova !!!

2 medalje i 6 pehara ! Prvo mjesto u poretku klubova !!!

U organizaciji karting kluba AK INFOKART iz Zagreba, u nedjelju 29. svibnja 2011. godine, održano je treće natjecanje Zagrebačkog autombolističkog saveza - Prvenstva regije sjever u kartingu.
Na spomenutom natjecanju nastupili su i vozači karting kluba COBRA VIROVITICA: Filip Romić, Marko Sitarić, Siniša Mišić, Ivijan Rajnović, Damian Sekulić i Dorian Vargović.
Počevši od naših najmanjih natjecatelja, Doriana i Damiana,  koji su nastupili u klasi 2 sa motorima od 60 kubičnih centimetara, oboje su se popeli na pobjednička postolja, Dorian Vargović je osvojio 2. mjesto a prošlogodišnji prvak Damian Sekulić 3. mjesto u ukupnom poretku natjecanja. U klasi 125 s mjenjačem smo imali tri predstavnika koji su isto tako osvojili zapažen, odnosno najbolji rezultat dana. Filip Romić kojemu je ovo drugo službeno natjecanje u životu, doslovno je pomeo konkurenciju, čak i konkurenciju iz vlastitog kluba Marka Sitarića koji je do sada u auto i karting športovima osvojio sve što se da osvojiti. U ukupnom poretku klase 125 s mjenjačem, Filip Romić je osvojio 1. mjesto, kolega mu iz kluba Marko Sitarić 2. mjesto i Siniša Mišić 6. mjesto od ukupno 10-tak kartingaša prijavljenih u toj klasi. Na kraju, ali ne i manje bitno, dolazimo do klase Briggs u kojoj je nastupio Ivijan Rajnović koji je dobrim vožnjama osvojio odlično 2. mjesto.
Rezime svih ovih rezultata koje smo naveli je da smo opet klupski bili najbolje te smo se popeli na najvišu stepenicu na pobjedničkom postolju gdje smo preuzeli pehar za 1. mjesto u klupskom poretku.

Print