Dobro došli

Dobro došli na web Auto-moto karting kluba Cobra iz Virovitice.

Formula 1

Formula 1 - sezona 2019.

Zadnja utrka Velika nagrada Kine (14.04.2019.)

1. Lewis Hamilton
2. Valtteri Bottas
3. Sebastian Vettel
4. Max Verstappen
5. Charles Leclerc

Poredak vozača
1. Lewis Hamilton 68
2. Valtteri Bottas 62
3. Max Verstappen 39
4. Sebastian Vettel 37
5. Charles Leclerc 36

Poredak konstruktora
1. Mercedes 130
2. Ferrari 73
3. Red Bull Racing Honda 52
4. Renault 12
5. Alfa Romeo Racing Ferrari 12

Slijedeća utrka Velika nagrada Azerbajdžana (28.04.2019.)

Novosti

Corina Lukša odlična na kiši

Corina Lukša odlična na kiši

Nakon prve ovogodišnje utrke u Prvenstvu Hrvatske u kartingu koja se krajem travnja održala u Virovitici, ovaj vikend su ljubitelji karting športa opet mogli doći na svoje.

U subotu i nedjelju, 6. i 7. lipnja 2009. godine u Novom Marofu održano je drugo karting natjecanje koje se bodovalo za poredak u prvenstvu Hrvatske na kojem je nastupio i  virovitički karting klub „COBRA VIROVITICA“.

Dana 6. lipnja 2009. godine (subota) na utrkama koje su se bodovale za Prvenstvo Grada Zagreba i za poredak u Rotax Max Challenge Cro Kup-u nastupilo je četvero virovitičkih vozača:Dorian Vargović,Edi Žilić, Željko Romić i Corina Lukša od kojih su Edi Žilić i Željko Romić osvojili 3. i 4. mjesto u Rotax Kupu, Dorian Vargović 5. mjesto u klasi 1. te Corina Lukša  4. mjesto u klasi 2. koje se boduju za Prvenstvo Grada Zagreba.

Nedjeljna utrka koja se bodovala za Prvenstvo Hrvatske će među vozačima kartinga u Hrvatskoj još dugo ostati u sjećanju. Od sunčanog jutra koje je obećavalo prekrasan dan došlo je do kišnih utrka kojih se ne bi posramila ni Formula 1. Cjelodnevno uređivanje set up-a kartinga za kišne i suhe utrke nekim vozačima su donijele uspjehe dok će neki prethodni vikend htjeti što prije zaboraviti.

Nedjeljne utrke na kojima su nastupili: Ivijan Rajnović, Siniša Mišić, Luka Moslavac, Dorian i Igor Vargović, te Corina Lukša donijele su veselje i zadovoljstvo jedinom našem vozaču koji je ljepšeg spola djevojčici Corini Lukša koja je iz dvije utrke bila ukupno druga te je u Viroviticu ponijela pehar za drugo mjesto.

Moram istaknuti našeg vozača Ivijana Rajnovića koji je u prvoj utrci klase 9. bio treći, dok ga je u drugoj utrci u pohodu na pobjedničko postolje zaustavio kvar na motoru.

Kartingaši iz cijele Hrvatske se ponovno sastaju za dva tjedna u Novom Marofu gdje će se održati treće ovogodišnje natjecanje, gdje COBRA ponovo želi uzeti dio bodovnog kolača te naravno i koje mjesto na pobjedničkom postolju.

 

Print